Hirdetés

A Xiaomi szerint őrült dolog 200 000 forintnál drágábban adni egy okostelefont



|

Nincs olyan technológia, ami indokolttá tenné, hogy a Xiaomi valaha átlépje ezt a határt.

Hirdetés

Egy ideje már az 1000 eurós zászlóshajók korát éljük, de azért akadnak olyan gyártók, amelyek továbbra is kedvezőbb vételáron kínálják a csúcskészülékeiket. A rajongók ezek közül a OnePlust és a Xiaomit imádják, az utóbbi pedig óriási hadjáratba kezdett idén az európai piacon. Az idei második negyedévben a világ negyedik legnagyobb okostelefon-gyártója volt a Xiaomi, amely nemrég Budapesten megnyitotta az első Mi Store-t. 

Hirdetés

A Xiaomi mindig is alacsony haszonkulccsal, nyomott áron kínálta a készülékeit. Az indiai régió igazgatásáért felelős Manu Kumar Jain most azt is elárulta, hogy a Xiaomi soha nem árul majd 200 000 forintnál (699 dollárnál) drágábban egyetlen okostelefont sem. 

Az ügyvezető szerint jelenleg nem létezik olyan technológia az okostelefonok piacán, ami miatt indokolt lenne egy Xiaomi készülék árával átlépni ezt a határt. 

A Xiaomi igazgatótanácsa 5 százalékban maximalizálta a hardvereken elérhető haszonkulcsot, de természetesen a jövőbeli Xiaomi okostelefonok drágábbak lesznek, ha az alkatrészárak emelkednek vagy drága technológiák érkeznek, amik nélkül nem tudunk meglenni. Szerencsére jelenleg minden adott a Xiaomi kedvező árú zászlóshajóinál, a csúcslapkák mellett a hatalmas akkuk és a remek képességű dupla kamerák is. 

Sajnálni azért nem kell a Xiaomit, sőt, gyűjtést szervezni sem: a jelenlegi üzleti modell keretében internetes szolgáltatásokat próbál értékesíteni a készüléktulajdonosoknak, illetve reklámokat is pakol a MIUI kezelőfelületre egyes régiókban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.