Hirdetés

A YouTube felkutatja azokat a videókat, amiket jobb, ha nem látsz



|

Az Intelligence Desk már azelőtt megtalálja a megkérdőjelezhető tartalmakat, mielőtt azok elterjednének.

Hirdetés

A YouTube igyekszik minél jobban megfelelni a modern kor kihívásainak, ezért az Intelligence Desk innentől kezdve még nagyobb erőkkel kutatja majd a megkérdőjelezhető és ellentmondásos tartalmakat, hogy azokat hamar, már az elterjedésük előtt lekapcsolják

Hirdetés

Az új csoport külső szakértőkre, közösségi oldalakra, a felhasználói visszajelzésekre és a Google adataira támaszkodik majd a videók felkutatásánál. Mindent szűrni akarnak, ami problémát okozhat az előfizetők és a hirdetők számára. A megkérdőjelezhető tartalmakat már azelőtt törlik, hogy azokon bármilyen reklám megjelenne. 

A YouTube korábban komoly problémákba futott bele, amikor szélsőséges nézeteket hirdető videókat töltöttek fel az oldalra, majd ezeken nagy cégek hirdetései jelentek meg. A külső szemlélők számára úgy tűnt, mintha ezek a vállalatok radikális nézeteket támogatnának - mindez üzletileg rosszul hatott rájuk. A YouTube most az ilyen helyzeteket kerülné el, és 10 000 új tartalommoderátort is bevet majd idén. 

A hirdetők visszacsábítását szolgálja az a döntés is, hogy csak azok kereshetnek pénzt a videóikkal, akiknek a tartalmait legalább 4000 órányit streamelték az elmúlt 12 hónapban, illetve minimum 1000 feliratkozójuk van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.