Hirdetés

A YouTube így segítene abban, hogy gyorsabban darálhasd a videókat



|

Vannak, akik már ki is próbálhatják az új funkciót.

Hirdetés

Könnyű belefeledkezni a YouTube-videók nézésébe, aztán hirtelen már azon kapja magát az ember, hogy szégyenletesen sok idő elment erre, és most már nem ártana tevékenynek lenni egy csöppet. Ha beválik egy új funkció, akkor azonban könnyen lehet, hogy bárki lefelezheti a videónézési idejét.

A YouTube ugyanis most egy kétszeres lejátszási sebességet biztosító funkcióval kísérletezik. Ha ti is ki szeretnétek próbálni a dolgot, akkor első körben Premium-előfizetéssel kell rendelkeznetek, utána pedig ezen az oldalon kell aktiválnotok a funkciót - fontos, hogy egyszerre csak egy tesztben lehet részt venni. 

Hirdetés

Mindenesetre maga a megoldás végtelenül egyszerű: telefonon csak hosszan lenyomva kell tartani a lejátszót, és a videó automatikusan kétszeres lejátszási sebességre vált. 

A tesztidőszak augusztus 13-ig tart, ha pedig beválik a dolog, akkor könnyen lehet, hogy későbbm inden Premium előfizető megkapja a kétszeres sebesség áldását - már amennyire áldásnak tekinthető mindez, biztosan sokaknak nagyon fura lesz a dupla gyorsasággal pörgő videónézés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.