Hirdetés

A YouTube már rád szól, ha az ágyban videózol



|

Sokan egyre nehezebben teszik le a mobilt, sokszor már este, az ágyban is: nekik segít a YouTube app azzal, hogy jelez: ideje kikapcsolni a dolgokat.

Hirdetés

A legtöbb emberrel megtörtént már valószínűleg, hogy leragadt a YouTube app előtt, és az okostelefonját kézben tartva mindig csak újabb és újabb videót nézett meg, és észre sem vette, hogy eltelt az idő. Sajnos egyre többen és egyre többször járnak így, a mobilt sokan nehezen teszik le, még este, az ágyban is. A YouTube korábban egy szünetre emlékeztető funkciót épített be ennek megfékezésére, most pedig itt egy hasonló új eszköz, ami az esti, ágyban való videózást igyekszik meggátolni

Hirdetés

Az új emlékeztető funkció a megadott adatok alapján szól abban az időben, amikor már az ágyban vagyunk, és arra figyelmeztet, hogy már ideje lekapcsolni a dolgokat. Kérhető olyan figyelmeztetés, amely már az adott videó alatt jelez, de olyan is, ami csak a videó végén. 

Az emlékeztetőt persze félre lehet húzni, de kérhető, hogy néhány perc múlva ismét megjelenjen. Mindenkihez még nem ért el az újítás, de elvileg Androidon és iOS-en is úton van az emberekhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.