Hirdetés

A YouTube már szinte bármikor rád szólhat, hogy tarts szünetet



|

A szünetet javasló emlékeztetőt sokkal rugalmasabban állíthatjuk be, mint eddig.

Hirdetés

A Google idei fejlesztői konferenciája óta tudjuk, hogy nem csak az Android, a YouTube is figyel majd az egészségünkre. Ennek keretében nem is olyan régen megérkeztek az emlékeztetők a YouTube-ra, amelyek arra hívják fel a figyelmünket, hogy ideje szünetet tartanunk, és valami mással foglalkoznunk (lehetőleg nem az okostelefonnal...). 

Hirdetés

Az emlékeztető a Beállítások menü Általános részében állítható be. Az eredeti funkcióval 15, 30, 60, 90 vagy 180 perc után kérhettünk figyelmeztetést. 

Ezzel nem mindenki volt elégedett, és a Google végül úgy döntött, hogy hallgat a felhasználókra. A legutóbbi frissítésben átalakította az óriás a funkciót, és már lehetővé teszi, hogy alaposan testre szabjuk az emlékeztető időzítését. 5 perctől 23 óra 55 percig állíthatjuk azt be, 5 perces lépcsőkben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.