Hirdetés

A YouTube Music új ajánlót és mixelt lejátszási listákat kap



|

A hasonló dalok felfedezését segíti majd az új lap a YouTube Musicban, de új Mix lejátszási listák is lesznek.

Hirdetés

A YouTube Musicban már voltak dinamikus Mix lejátszási listák, azonban a jövőben még több ilyen, Spotify-szerű megoldás érkezik a zenei streamingszolgáltatásba. A felhasználók már kiszúrtak egy még nem működő Focus Mix listát például, illetve egy kapcsolódó feliratú lapot, amiben a hasonló zeneszerzők és dalok találhatóak meg (ezeket az éppen lejátszott elem alapján kutatja fel a rendszer). 

Hirdetés

A reddites közösség szerint egyébként a Focus Mix mellett Chill Mix, Workout Mix és Energy Mix lejátszási listák is érkeznek, ezek mind egy aktuális hangulathoz igazodnak, valószínűleg dinamikus tartalommal a felhasználói szokások alapján. 

A kapcsolódó feliratú lap pedig egy horizontálisan görgethető listát tár majd elénk a hasonló zeneszerzőkből, illetve lesz egy másik lista, ami az aktuális szerző további műveit mutatja. Ez alatt pedig magáról az előadóról lesz majd több információ. Egyelőre úgy fest, ezek szerveroldali frissítések, vagyis lehetetlen megmondani, mikor jutnak el mindenkihez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.