Hirdetés

A YouTube többé nem küld az új videókról értesítéseket e-mailben



|

Augusztus 13-tól már csak az asztali oldal és a mobilos app szól, ha új feltöltés érdekelhet minket a YouTube-on.

Hirdetés

A YouTube több helyen is tud értesíteni minket, ha új videó kerül fel a kínálatába, olyan, ami minket is érdekelhet: értesítést kapunk a mobilos apptól, figyelmeztetést a böngészőből, és e-mailben is küldhet értesítőt a Google szolgáltatása. Az utolsó opciót azonban inkább megszüntette a cég, mert úgy látta, az emberek nem használják olyan gyakran. A funkció törlése igazából nem meglepő, hiszen a Google rendszeresen küld nyugdíjba olyan szolgáltatásokat és funkciókat, amelyek bár egyesek számára fontosak, a tömegek nem használják azokat. 

Hirdetés

Aki eddig e-mailes értesítőt is kért az új feltöltésekről, live streamekről és premierekről, az augusztus 13. után többé nem kap ilyesmit. A YouTube app az okostelefonon, az asztali oldal pedig a Chrome böngészőben szól majd, feltéve, hogy az értesítések engedélyezve vannak. 

A Google szerint az e-mailes értesítők kevesebb mint 0,1 százalékát nyitották csak meg az emberek, ezért is válnak meg a funkciótól. A szakértők szerint ugyanakkor nem ártott ez az opció, ugyanis a mobilos és asztali értesítések nem mindig teljesen megbízhatóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.