Hirdetés

A zenegyűjtögetőknek kedvez a Spotify



|

A könyvtárakra már nem vonatkozik a 10 000 dalos korlátozás.

Hirdetés

A Spotify továbbra is piacvezető a zenei streamingszolgáltatások kategóriájában, és immáron több mint 130 millió fizetős ügyfele van. Ehhez jön hozzá, hogy több mint 50 millió dal található a szolgáltatás kínálatában. A két számot megnézve pedig egészen meghökkentő, hogy mindeddig 10000 volt a könyvtárakba gyűjthető dalok felső korlátja.

Hirdetés

A Spotify most szerencsére úgy döntött, hogy ezt a limitet teljes mértékben eltörli, így innentől kezdve mindenki annyi dalt és albumot menthet el, amennyit csak szeretne. Ez azért is fontos, mert elsőre soknak tűnik a 10000-es szám, de egyre többen, egyre többször nyomják meg a szívecske ikont egy dal vagy album mellett, az algoritmusok egyre hatékonyabbak, és lassan egyre többen érik el a 10000-es plafont emiatt. 

A fiókonkénti offline dalok száma továbbra is korlátozott, 10000 lehet öt különböző eszközön, és a lejátszási listák is maximum 10000 dalból állhatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.