Hirdetés

A ZTE világelsőként dobja piacra a kijelző alá rejtett kamerával rendelkező mobilt



|

Már ősszel megjelenik a ZTE Axon 20 5G, ami magával hoz egy fontos technikai újítást is.

Hirdetés

Nem mostanában lett kitalálva, hogy az okostelefonok kameráit esetleg el lehetne rejteni a kijelzőben, hiszen a Samsung már korábban beszélt arról a tervéről, miszerint a későbbiekben meg akar szabadulni a sokakat zavaró notchoktól. Ám úgy tűnik, hogy nem a dél-koreai vállalat lesz az első, amelyik ilyen eszközt dobhat piacra.

Hirdetés

A kínai ZTE ugyanis bejelentette a ZTE Axon 20 5G-t, ami gyakorlatilag a világ első, valóban tömeggyártásra kerülő okostelefonja, amelyben az előlapi kamera a kijelző alá van beépítve. Ugyan korábban a Xiaomi és az Oppo is előállt egy ilyen megoldással, de azok csak koncepciók voltak, amik végül nem kerültek forgalomba.

A ZTE Axon 20 5G szeptember 1-jén debütál Kínában, de azt egyelőre nem tudni, hogy a világ többi részén is elérhető lesz-e a későbbiekben. Azonban ha bejön a vásárlóknak ez a technikai újítás, akkor könnyen lehet, hogy a jövőben még több gyártó fogja kukázni a notchot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.