Hirdetés

Acer Predator gamer cuccok, amik bárhová elkísérnek



|

Nem véletlenül nevezte el az Acer Predatornak a high-end gaming cuccokat felsorakoztató termékcsaládját.

Hirdetés

Néhány igazi csúcsragadozó járt nálunk, amikbe első ránézésre beleszerettünk. Egy gamer mindig gamer, akár otthon játszik, akár kimerészkedik az utcára. Nagyon jól tudják ezt a Predator család dizájnerei, akik olyan cuccokkal álltak elő, amikkel mindig komfortosan érezheti magát az ember. A cikk végén te is elmondhatod, melyik nyerte el a tetszésed!

Hirdetés

Ár: 39.990 Ft
Több infó: Hivatalos oldal
Itt tudod megvenni: PredatorShop.hu

Egy megbízható füles az egyik legfontosabb kiegészítő, amit beszerezhetünk, akár játékról, akár otthoni vagy utcai zenehallgatásról van szó. A Galea 350 mindhárom területen remekel. A hatalmas, szivacsozott párnák egész jól szűrik a környezeti zajokat, közben pedig nem engedik, hogy az ember feje beleizzadjon az egész napos gamingben. Mi remekül halljuk a játékot a 7.1-es TrueHarmony hangzásnak köszönhetően, az állítható, zajszűrős mikrofon minket tesz érthetőbbé a csapattársak számára.

A mikrofon egyébként visszacsúsztatható, így az utcán sem fognak ránk furcsán nézni, ha ebben szállunk fel a buszra. A dobozban található átalakítóknak köszönhetően bedughatjuk a headsetet két jack csatlakozóval vagy USB-vel (ami extra funkciókkal is ellátja a fülest), vagy használhatjuk az alap, kombinált jacket, ami különösen előnyös laptopok és okostelefonok esetén. A Galea 360 tehát 

kiváló választás lehet játékhoz, szórakozáshoz, akár utcai zenehallgatáshoz is, főleg annak, aki szereti megmutatni, hogy jó ízléssel választ gamer perifériákat.

Ár: 43.990 Ft
Több infó: Hivatalos oldal
Itt tudod megvenni: PredatorShop.hu

Talán furcsa dolog egy hátizsákot egy katonai drónhoz hasonlítani, de az Acer legdurvább táskáját elég hasonló elvek mentén tervezték. Masszív, még a legkeményebb körülmények közt sem kell félteni, ugyanakkor kifejezetten sokoldalú, bármilyen célra kényelmes bele pakolni. Elsőre visszafogott, nem csillog-villog, de ha közelebbről megnézi az ember, akkor azonnal egyértelművé válik, hogy nem egy hétköznapi darabról van szó.

Számos könnyen elérhető és biztonságos, rejtett zsebe van a legkisebbtől a nagyobbakig, így mindegy, hogy egy méretes laptopot, fényképezőgépet, fejhallgatót, a váltás ruhát, vagy egy extra pendrive-ot csomagol bele az ember, mindennek megvan a helye. Kívül fém csatokkal, vízlepergető bevonattal és egy meglehetősen szilárd vázzal találkozunk, míg belül minden párnázott, a táska aljában pedig egy merevített, plüss bevonatú, eltávolítható rekesz is helyet kapott, ahová a kábelektől kezdve a kamerán át bármit pakolhatunk. Aki szeret rengeteg technikával utazni akár munka, akár szórakozás céljából, az megtalálja a társát ebben a modellben.

Ár: 684.900 Ft
Több infó: Hivatalos oldal
Itt tudod megvenni: PredatorShop.hu

A szett sztárja egyértelműen a Triton 500, ami első ránézésre már-már múlt századinak tűnik az Acer legutóbbi agymenéseihez képest, amit gamer laptop fronton műveltek, de elég csak felnyitni a kijelzőt, és máris egyértelművé válik, hogy az ultravékony kialakítású gamer gép nem viccel. A mindössze 2,1 kilós kaszni a mi esetünkben egy Intel Core i7-9750H processzort, egy 8GB Nvidia GeForce 2070 videokártyát, 32 GB DDR4 RAM-ot, és egy 512 GB-os NVMe SSD-t rejtett. Erre a hardverre persze szükségünk is lesz, ha maxra akarjuk pörgetni a 144 Hz-es Full HD kijelzőt, de a gép teszi a dolgát.

Munka közben kezes bárányként viselkedik, visszafogott méreteinek köszönhetően pedig egész mobilis is, játék közben viszont elszabadul. Ilyenkor Turbo módba kapcsolva felhördülnek a ventilátorok, a szoftver a maxra pörgeti chipeket. Ha pedig valaki egy játékállomás középpontjának szánja a masinát, az sem fog csalódni:

a rengeteg csatlakozónak köszönhetően akár 3 extra kijelzőt is ráköthetünk, és bőven marad hely a perifériáknak is.

Neked van kedvenced? Szavazz a képre kattintva!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.