Hirdetés

Két hónapot ingyen ad a Creative Cloud előfizetőinek az Adobe



|

A koronavírusra tekintettel él az ajánlat az előfizetőknek, mindez jó hír lehet sok otthonról dolgozó számára.

Hirdetés

Sokan kényszerültek a koronavírusjárvány hatására otthoni munkavégzésre, az érintettek egy része pedig elképzelhető, hogy használja az Adobe Creative Cloud csomagját. Számukra jó hír, hogy a vállalat a járványra tekintettel két hónapig ingyen elérhetővé tette a szolgáltatást - de csak a meglévő előfizetők részére. Aki szeretne élni ezzel a lehetőséggel, annak be kell jelentkeznie az Adobe ID használatával az Adobe oldalán, majd a Plans menüben megkezdenie az előfizetés visszamondását. A folyamatot nem kell leokézni, hanem közben lesz egy Offers hivatkozás, ahol elérhető a speciális ajánlat. Erre kattintva él az extra, ingyen két hónap. 

Hirdetés

Amint letelt a 60 napos ráadás, az automatikus számlázás tovább folytatódik. Így viszont akár 79,5 dollárt is megspórolhatnak az Adobe szolgáltatásait használók.

A legtöbben azt remélik, hogy két hónap múlva már mindenki elfelejtheti a koronavírust. Addig is az ingyenes Creative Cloud vonzóbb eszköz lehet a kreatív felhasználók számára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.