Hirdetés

Idén jön az iPadekre az Illustrator



|

Az Adobe már csábítja az emberek a bétateszthez, a tervek szerint az idei évben érkezik a program az iPadOS-re.

Hirdetés

Az Adobe azt tervezi, hogy még az idei évben kiadja az Apple iPad táblagépeire az Illustrator appot. Ennek érdekében bétatesztekre van szükség, ehhez pedig már meghívta a tesztelőket az Adobe a saját weboldalán keresztül. Maga az Illustrator egyébként tavaly novemberben mutatkozott be, és az app különlegessége, hogy elvileg újraálmodja a kezelőfelületet a könnyebb használathoz. 

Hirdetés

Az Adobe megerősítette, hogy az iPadekre írt Illustrator támogatja majd a multi-touchot, illetve az Apple Pencilt is. Az iPadek kamerájával készített képeket pedig vektorformákba lehet majd konvertálni, és azokat szerkeszteni. 

A fejlesztők dolgoznak az eszközök közötti zavartalan, felhőalapú kapcsolaton, a veszteségmentes, precíz munkafolyamaton, az intuitív használati élményen és a táblagépes lehetőségek kiaknázásán. Az appon belülről lesz továbbá hozzáférés például az Adobe Stockhoz is. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy az asztali változatból mennyi funkciót építenek be az ipades appba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.