Hirdetés

Nagyon hasznos dologgal újít az iPadekre írt Photoshop



|

Az Adobe egy teljesen új és egyben igen hasznos funkcióval frissít az Apple iPadekre megírt Photoshopon belül.

Hirdetés

Az iPadekre írt Photoshop messze nem ugyanolyan, mint az asztali verzió, de az Adobe újabb funkcióval igyekszik közelebb hozni a kettő egymáshoz. Így az ipades app már nem lesz annyira lebutított a rendeshez mérten. 

Hirdetés

Az Adobe egy hónapja árulta el, hogy mire számíthatnak az ipadesek, most pedig teljesíti az ígéretét, és kiadja a teljesen új funkciót, vagyis a Select Subject elérhető lesz az Apple tableteken. 

A Photoshop új funkciója képes automatikusan kiválasztani a fotón egy tárgyat, elemet, így felgyorsítja a komplex kijelölést. Ebben a Sensei AI gépi tanulási technológia segít, amit az Adobe fejlesztett. 

Így a kijelöléshez nincs szükség apró módosításokra, elegendő egyetlen érintés. Az Adobe szerint pont úgy működik majd iPaden a funkció, mint asztali gépen, de persze hasznosabb a tableten, hiszen ott nehezebb elvégezni a kijelölést. 

Sajnos nem minden objektummal működik majd az új funkció, de az Adobe dolgozik a finomhangoláson, hogy a szőrrel és a hajjal is boldoguljon a rendszer. A további frissítések valamikor jövőre érkeznek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.