Hirdetés

Ajándéközönnel érkezik a januári PC World



|

Teljes verziós mobil navigáció, DVD-író szoftver jár a magazin mellé, ráadásul a januári magazin vásárlóit az IObit népszerű rendszeroptimalizáló szoftverének Pro kiadásával is megajándékozzuk.

Hirdetés

Egy igazán különleges évet hagytunk néhány nappal ezelőtt magunk mögött, amely ugyan nem fordította teljesen feje tetejére a világot, ám ez talán nem is baj. A fejlődés lassú - persze emberi léptékkel iszonyatosan gyors -, sokkal inkább a tudatos és következetes építkezés jellemző, mint a mindent bele stratégia. Egyelőre nem árasztottak el minket a robotok, az önvezető autók sem jöttek ki a tesztpályákról, a VR és a 3D nyomtatás pedig még mindig keresi a piacát. 2017 mégis tele volt számos érdekes termékkel, és új technológiával, amelyekre még évek múltán is örömmel emlékszünk majd vissza. A januári PC Worldben olvasóinkkal együttműködve összegyűjtöttük az elmúlt év legjobb termékeit, és legizgalmasabb megoldásait.

Januári számunkban a legjobb gamer füleseket, AMD Ryzen laptopokat is bemutatjuk, illetve az is kiderül, hogy miként lehet egy hagyományos noteszgépből könnyedén gamergépet varázsolni, illetve a jelenlegi legerősebb játékos laptopot, az Asus ROG Zephyrust is bemutatjuk. Tippjeinkből pedig többek között az is kiderül, hogy miként érdemes belefogni a VGA-tuningolásba és a streamelésbe.

Lapszámunkban ezen felül a legjobb strapabíró termékeket is egy helyre gyűjtjük a legjobb OneNote, Excel és OneDrive tippjeinkkel egyetemben. Sőt, a januári PC World magazinból kiderül, hogy jelenleg melyek a legjobb streamszolgáltatók, podcast-technológiák, és hogy mire készül a Vivaldi fejlesztője.

Természetesen ezúttal is számos ajándékot gyűjtöttünk olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül a magazin mellé adjuk az Ashampoo professzionális lemezkezelő szoftverét, az IOBit rendszeroptimalizálójának Pro kiadását, valamint a Navitel Navigator egy éves licencét és legújabb Audio Superguide kiadványunkat.

További témáink részletesen:

Biztos mentés

A Microsoft által üzemeltetett felhő elsősorban egy fájlszinkronizációs szolgáltatás. A csomagokhoz járó nagy tárhely azonban ezen felül számos lehetőséget tartogat.

A tévézés jövője

Ma már szinte minden tévészolgáltató kínálatában szerepel a visszatekerhető adás és az online videotéka. Messzire jutottunk az ötvenes évek egyetlen csatornájától.

Erre fülelj!

Nem csupán dögös külsőt jelent, hogy egy fejhallgatót játékosoknak terveztek, a hangja is lehet jó. Leteszteltünk hat, megfizethető gamerheadsetet.

Dávid a böngészőgóliátok között

A Vivaldi Technologies új versenyző a böngészőpiacon. De mennyire van esélye a nagy nevek mellett? Az alapító Jon von Tetzchnerrel a lisszaboni Web Summiton beszélgettünk.

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a DVD-s változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, akkor látogasd meg a galériánkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.