Hirdetés

Akár 12 GB RAM-mal is vihető a Xiaomi Black Shark 2 gamermobilja



|

Bemutatkozott a Black Shark 2 okostelefon: kifejezetten játékosoknak szól, a lehető legerősebb hardvert hozza magával.

Hirdetés

A Xiaomi a Black Shark márkájával lépett be a gamermobilok piacára, és az első modellt viszonylag hamar követte egy újabb próbálkozás, a Black Shark Helo. Ezúttal már a harmadik gamermobil érkezik a gyártótól, aminek a neve Black Shark 2 lett. 

Hirdetés

Az érintőkijelzőnél a lehető legkisebb válaszidőre koncentráltak, hogy minden azonnal reagáljon a mozdulatainkra. Természetesen a legerősebb chipet nagy akkuval és sok RAM-mal párosították, vannak továbbá kiegészítők is, mint az új GamePad 3.0 kontroller. 

A készülék Kínában már kapható, az indulóára 475 dollár. Ennyiért Qualcomm Snapdragon 855 lapka jár, 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. 520 dollárért már 8 GB RAM kerül az eszközbe, 565-ért pedig 256 GB-ra nő a tárhely. A 625 dolláros modellbe pedig 12 GB RAM-ot építenek. 

A 6,39 hüvelykes AMOLED képernyő 2340 x 1080-as felbontást és 19,5:9-es képarányt használ, a maximum fényereje 430 nit, a válaszideje 43,5 milliszekundum (az érintésekre). Az LPDDR4X memória kétcsatornában megy, 2133 MHz-en, a tárhely UFS 2.1-es, mindezek mellett folyadékhűtés gondoskodik az alkatrészek hűvösen tartásáról. A 4000 mAh-s akku 27 wattos Qualcomm Quick Charge 3.0 gyorstöltést is támogat. 

A GamePad 3.0-val a készülék jobb és bal oldalára is vezérlőgombok szerelhetőek, így kicsit Nintendo Switch beütése lesz az okostelefonnak. Az előlapra 20 megapixeles kamera és képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó jutott, a hátlapra két 12 megapixeles szenzor (az egyik telefotós). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.