Hirdetés

Akár 2 Gbps sebességgel is tudnak letölteni 5G-n keresztül az iPhone 12 mobilok



|

Az első 5G-s sebességtesztek szerint az új iPhone 12 mobilok ideális esetben erre a sebességre is képesek.

Hirdetés

Az Apple iPhone 12 szériás okostelefonjai az elsők a gyártó kínálatában, amelyek már támogatják az 5G-t. Ez azt jelenti, hogy megfelelő előfizetés és lefedettség mellett a felhasználók szupergyors mobilinternetnek örülhetnek, ami adott esetben jól jöhet videostreameléskor vagy nagy fájlok letöltésekor is. De vajon mennyire gyorsak az 5G-s hálózatokon az új iPhone mobilok? A SpeedSmart már el is végezte Amerikában az első teszteket. 

Hirdetés

Természetesen Amerikában sem teljesen egységes a szolgáltatók lefedettsége és teljesítménye, így ennek függvényében is nagy volt a szórás az eredményekben, ráadásul egyelőre csak pár helyszínen végeztek teszteket, és nem mindig mmWave 5G-n. 

A legjobb eredmények mindenesetre a Verizon mmWave 5G-s hálózatán születtek az iPhone 12-vel (nem tudni, melyik modellel), így a 2 Gbps-os letöltési sebesség is összejött. Arra azonban még a teszt készítői is nyomatékosan felhívták a figyelmet, hogy kár lenne emiatt új iPhone-ért és 5G-s előfizetésért szaladni: nem valószínű, hogy bárki állandóan ilyen sebességeket tapasztalna, ugyanis továbbra is erősen korlátozott az 5G-s hálózatok elérhetősége és lefedettsége. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.