Hirdetés

Akár 5000 mobilt is feltölt ez a gigantikus power bank



|

Sosem fogy ki a szuflából, egy utánfutót viszont nem árt beszerezni mellé.

Hirdetés

Habár a mai okostelefonok már egész jól állnak az üzemidő terén, elég az átlagosnál valamivel intenzívebben használnunk őket, és máris indulhat a kutatás a konnektorok után. Erre kínálnak megoldást a népszerű power bankok, ám a jelek szerint nem mindenki elégszik meg a 20-30 ezer mAh-s telepekkel.

A Handy Geng nevű youtuber ugyanis egy gigantikus külső akkumulátorral állt elő, amivel akár a barátainkat is kisegíthetjük, utánuk pedig simán rácuppanhat még néhány ezer ember.

Hirdetés

A kínai barkácsmester műve nem kevesebb, mint 27 millió mAh-s kapacitást kínál, vagyis 900, 30 ezer mAh-s power banknak felel meg, 5400 mAh-s akksikkal számolva pedig 5000 készüléket tudna feltölteni.  Ez persze nem különösebben meglepő, hiszen már ránézésből is hatalmas: 180 cm hosszú, 120 cm széles és 30 cm magas.

A szörnyeteg egy acél zártszelvényekből készült vázon nyugszik, ami ugyan a hordozhatóság érdekében kerekeket is kapott, de Geng erőlködését elnézve jobban járunk, ha inkább egy utánfutóval cipeljük. A power bankok királyán több mint 50 konnektor sorakozik, szóval egyfajta közösségi élményként is felfogható, fesztiválokon és falunapokon simán tarolnánk vele.

Arról sajnos nincs szó, hogy elkezdődhet-e a tömeggyártás, de a vállalkozóbb szelleműek akár maguk is belevághatnak a projektbe, csak egy elektromos autó akkujára és egy jó adag kézügyességre lesz szükség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.