Hirdetés

Akár a barátaink is segíthetnek majd a tinderes randik összehozásában



|

Közösségi élménnyé tenné a párkeresést a Swipe Party funkció.

Hirdetés

A koronavírus miatt életbe léptetett kijárási korlátozások jó időre ellehetetlenítették a hagyományos közösségi programok szervezését, amire a tech cégek olyan megoldásokkal reagáltak, mint például az Apple-féle SharePlay, mellyel állandó FaceTime-kapcsolat mellett indíthatunk csoportos filmmaratonokat.

Most pedig valami hasonlóban gondolkodik a Tinder is, a randiplatform megoldása viszont nem a mozizást, hanem magát a párkeresést állítaná a középpontba.

Hirdetés

Erről elsőként a holland Gratisdatingtips portál számolt be, amely a Tinder alkalmazás kódjában bukkant rá a Swipe Party nevű újdonság nyomaira. A funkcióval videochatet kezdeményezhetünk a barátainkkal, akik aztán besegíthetnek a Nagy Ő, vagy ami a Tinderen jóval gyakoribb, a következő alkalmi partner megtalálásába.

Forrás: Gratisdatingtips

A meghívott ismerősök vendégfiókokkal csatlakozhatnak a közös lapozgatáshoz, de csak a telefonszámuk és a születési dátumuk megadása után. Ebből arra következtethetünk, hogy a a Swipe Partyhoz nem szükséges regisztrálni az oldalra, ami persze remek lehetőség lenne arra, hogy újabb felhasználókat húzzon be a szolgáltatás.

A TechCrunch érdeklődésére a Tinder megerősítette a funkció létezését, a részleteket azonban titokként kezelik, így azt sem lehet tudni, hogy mikor élesedhet, vagy hogy végül élesedik-e egyáltalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.