Hirdetés

Akár hiszitek, akár nem, már több mint 600 millió felhasználóval büszkélkedhet a Microsoft Edge



|

A Microsofttól megtudhattuk, hogy világszerte rengetegen preferálják a Chromium alapokra felhúzott böngészőjét.

Hirdetés

Manapság már elég nagy a kínálat internetes böngészők terén, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak általában nem kell beérniük egyetlen programmal, nyugodtan eldönthetik, hogy számukra melyik a legmegfelelőbb.

Sokan nem is elégednek meg a Windows 10 alapértelmezett megoldásával, így gyorsan lecserélik azt például a Google Chrome-ra, mostanában viszont látványosan csökken az ilyen tettek száma, hiszen az új Microsoft Edge bizony népszerűségben viharos sebességgel megelőzött minden konkurenst, már csak a Google piacvezető browserét kell beérnie.

Hirdetés

A Microsoft egyik álláshirdetéséből derült ki, hogy az Edge böngészőnek immár több mint 600 millió felhasználója van, ami értelemszerűen egy elég gigászi tábornak tekinthető. Ebben feltehetően közrejátszik az is, hogy a browser már nem csak Windows 10-en érhető el, ugyanis a Chromiumra való átállást követően más platformokon, így a Microsoft korábbi operációs rendszerein is használható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.