Hirdetés

Akár laptopokba is jöhet a Xiaomi Mi Mix Alpha őrült kijelzője



|

A készülék látványos képernyőjéért felelős Visionox akár 18 hüvelykes méretben is képes már gyártani a szokatlan paneleket.

Hirdetés

A Xiaomi elképzelhető, hogy új korszakot nyit majd az egyelőre inkább csak technológiai demónak számító Mi Mix Alpha okostelefonjával, amelynek a készülékházát 180 százalékban öleli körbe a látványos kijelzője. 2500 euróért és korlátozott darabszámban azonban biztosan nem dönt még eladási rekordokat. 

Hirdetés

A készülékbe épített kijelzőért felelős Visionox azonban elképzelhető, hogy nagy változásokat idéz elő majd a tech szektorban. A kínai gyártó nemrég komoly összeget fektetett az egyik gyárába, ahol immáron akár 18 hüvelykes méretben is képes ilyen látványos paneleket termelni. 

A fejlesztésekben saját tőke, állami segítség és nyilvános tőkeinjekció is szerepet játszott, így nyilvánvaló, hogy a cél az, hogy innovatív termékekbe kerüljenek bele a gyártó hajlékony vagy összehajtható képernyői. 

Amennyiben partnerekre talál a Visionox, akkor komoly fejtörést is okozhat a jövőben a Samsung, a BOE, az LG és a Sharp számára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.