Hirdetés

Akár te is kérdezhetsz A marsi írójától az MVM online talk show-ján



|

Többek között Andy Weir, világhírű bestseller-írótól és Neil deGrasse Tyson asztrofizikustól is lehet majd kérdezni.

Hirdetés

Ördög Nóra és Szirmai Gergő vezényletével november 18-án 18 órától zajlik majd az MVM Future Talks, a technológia és a jövő legfontosabb kérdéseit feldolgozó interaktív, online talk show.

A beszélgetésbe online csatlakozik be Andy Weir, A marsi és a A Hail Mary küldetés köteteket is szerző világhírű amerikai bestseller-író, valamint Neil deGrasse Tyson amerikai asztrofizikus, aki nem csak a History Channelen futó A Világegyetem című ismeretterjesztő sorozat miatt lehet sokaknak ismerős, hiszen vendégszerepelt már az Agymenőkben és a Simpson családban is.

Hirdetés

Az említett vendégeken kívül részt vesz az ingyenes online show-ban Zeynep Tufekci szociológus, Jamie Woodruff, Európa egyik vezető etikus hackere, Meskó Bertalan orvosi jövőkutató és Balogh Péter, az NNG alapítója, startupper is.

Az élőben közvetített, online műsor alatt a nézők is feltehetik majd kérdéseiket a meghívott vendégeknek.

"Az energetika ma már nem képzelhető el a digitalizáció nélkül, ezért is foglalkozunk az MVM Future Talks idei eseményén kiemelten jelenünk és jövőnk egyik legfontosabb kérdésével: az információ tárolásával és felhasználásával. Elég csak a közösségi médiára, vagy az energetikában az e-számlákra, az ügyintézésekhez fejlesztett alkalmazásokra, az okos hálózatokra vagy okos mérésre gondolni, ma már az élet szinte minden területe adatokra épül. Az MVM Csoport számára kiemelt cél az innováció és az edukáció támogatása, ennek részeként hívtuk össze idén is a legfontosabb sztárszakértőket jövőnk egyik alapvető kérdésének megvitatására"

- mondta Jákó Eszter, az MVM csoportszintű kommunikációs igazgatója.

A beszélgetéseket showműsor előzi meg, Dallos Bogi énekesnő, Danny Blue mentalista és Bagi Renáta pszichológus részvételével. A talk show-ról további információk a www.mvmfuturetalks.hu címen érhetők el, a műsor Facebook-eseménye pedig itt található.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.