Hirdetés

Akkor ez lenne a végleges iPhone 8?



|

4 milliméteres káva és 1100 eurós indulóár jellemzi a végleges iPhone 8-at - állítólag.

Hirdetés

Amikor egy népszerű okostelefon megjelenése közeledik, a netet elárasztják az olyan koncepcióképek, amelyeken a tokok gyártói a saját márkájukat és egyben az adott eszközt reklámozzák. Nem ritkán ezek a renderelt képek a gyárakból kiszivárgott adatokra építenek, illetve iparági forrásokra. Vagyis gyakran nem csak pletykát látunk, hanem a végső dizájnt is. 

Hirdetés

Éppen ilyen képek kerültek elő a napokban az iPhone 8-ról. Állítólag a végleges tervet láthatjuk. Ezek alapján a kijelző kerete mindössze 4 milliméter lesz, a panel mérete pedig 5,8 hüvelykes. A panel felső kivágása ad majd helyet a szenzoroknak és a kameráknak, jobb és bal oldalon pedig aktív OLED-panel mutatja az akku töltöttségét és az egyéb szokásos információt. 

Az értesítések és kapcsolók elvileg alulra költöznek, a virtuális navigációs gombokkal együtt. 

A mostani források szerint a nagy bekapcsológomb (valószínűleg ujjlenyomat-olvasóval) oldalra került, van sztereó hangszóró, Lightning port és dupla hátsó kamera, vertikális elrendezésben. Az L alakú akku nagyobb üzemidőt garantál majd. 

Az új iPhone indulóára 1100 dollár (euró) lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.