Hirdetés

Akksiban erős a Samsung Galaxy F62



|

Indiában már kapható az új középkategóriás telefon, ami több téren is elmarad vetélytársaitól, de legalább sokáig bírja egy töltéssel.

Hirdetés

Tavaly mutatta be a Galaxy F sorozat első tagját, az F41-et a Samsung, ami a Galaxy M31 alapjaira építkezett, és a középkategóriában indult. A napokban bemutatkozott az F62, ami nem feltétlenül az F41 utódja, de ugyancsak az átlag felhasználókat célozza meg.

Az Android 11-alapú One UI 3.1-et futtató készülékbe egy 6,7"-es, FHD+ felbontású Infinity-O AMOLED kijelző került, melyen középre fúrták a 32MP-es szelfikamerát. Belül egy 7nm-es Exynos 9825 található, ami még a Galaxy Note 10-ben mutatkozott be először, ezt 6GB vagy 8GB RAM és 128 GB tárhely egészíti ki, de aki akarja, bővítheti. Az ujjlenyomatolvasó oldalra került, és maradt a 3,5mm-es jack csatlakozó

Hirdetés

A hátsó kamera egy 64MP-es fő lencséből, egy 12MP-es ultraszélesből, egy 5MP-es makróból és egy 5MP-es mélységszenzorból áll, de ami igazán csábítóvá teheti az eszközt, az a 7000 mAh-s akkumulátor, mely 25W-os gyorstöltéssel is táplálható. 

Az ára Indiában 23999 rúpiától (kb. 100 ezer forinttól) indul, a 8GB RAM-mal szerelt változat 25999 rúpia (nagyjából 105 ezer forint). Nem tudni még, Európába eljut-e, és ha igen, mikor, de akinek az üzemidő elsődleges, az figyelje a híreket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.