Hirdetés

Akkugondokat okoz az iOS 11



|

A jelentések szerint valós probléma, hogy az iOS 11 érkezése óta gyorsabban merülnek az iPhone-ok.

Hirdetés

A nagy rendszerfrissítések mindig izgalmasak, és a felhasználók alig várják, hogy végre az ő készülékükre is megérkezzenek. Az effajta frissítések azonban sokszor problémákat okoznak. Erre jó példa az iOS 11 is (tehát a jelenség nem csak az androidos készülékeknél figyelhető meg). 

Hirdetés

Az iOS 11 megérkezése óta sokan panaszkodnak különböző problémákra, az egyik leggyakoribb gond az, hogy a vártnál gyorsabban merülnek a készülékek. 

Amennyiben a jelenség csak néhány napig tart, akkor a magyarázat egyszerű: a Spotlight keresési funkció minden tartalmat újraindexel, esetleg az akkumulátor töltési mechanizmusa kalibrálja újra magát. 

Sokan azonban nem ezekkel a jelenségekkel találkoztak, és tartósan rosszabb üzemidővel szembesülnek. Erre a megállapításra jutott a Wandera kutatása is, amelyet 50 000 átlagos vagy "hardcore" felhasználó bevonásával végeztek. Arra voltak kíváncsiak, hogy egy iOS-es eszköz mennyi idő alatt merül 100 százalékról 0-ra. 

Az akku lemerülési ideje a statisztikák alapján 96 perc lett az iOS 11-nél, ami jóval kevesebb az iOS 10-nél mért 240 percnél. Természetesen a számok készülékenként eltérőek voltak, de az összesítés mutatja, hogy az Apple-nek van mit javítania. 

Az Apple eddig két frissítést adott ki az iOS 11-hez, a legutóbbi a 11.0.2, amely a hívás közben tapasztalt recsegést tünteti el az új iPhone-okról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.