Hirdetés

Aktatáskába zárt, fura kijelzőt mutatott be az LG



|

Az árából már egy teljesen korrekt laptop is kijön.

Hirdetés

A dél-koreai gyártó különös terméke feltehetően azokat célozza meg, akik többre tartják a külsőségeket a praktikumnál. Nehéz lenne ugyanis másképp magyarázni az LG Standby Me Go (igen, ez a neve) létjogosultságát, amelyet a cég hordozható monitornak nevez, mi pedig nem értjük, hogy ez mire jó 2023-ban.

A gyártó a 27 hüvelykes képátlójú eszközt - amely valójában egy kisméretű LG okostévének tekinthető - egyfajta hordozható szórakoztatóközpontnak szánja, amelyet lehet ugyan másodlagos monitornak is használni, de streaming-szolgáltatók tartalmait, valamint érintőképernyőn játszható játékokat is fogyaszthatunk rajta.

Hirdetés

A csinos aktatáskába zárt eszközön az LG okostévékhez fejlesztett WebOS TV operációs rendszere fut, a kijelzője viszont csak 1080p felbontást tesz lehetővé. Négy beépített hangszórója 40 wattos teljesítményre képes.

Zenelejátszóként használva régimódi lemezjátszó jelenik meg a képernyőn (Fotó: LG)
Zenelejátszóként használva régimódi lemezjátszó jelenik meg a képernyőn (Fotó: LG)

A cég ígérete szerint egy feltöltéssel három órányi használatot tesz lehetővé, továbbá képes wifi-kapcsolaton keresztül streamelni, de akár USB-kábelen is tudja fogadni a tartalmakat, sőt, akár a telefonunkról is átlökhetjük rá, amit nézni szeretnénk. Ha pedig a hagyományos megoldásokban hiszünk, ott a HDMI-csatlakozó is.

Egy kevésbé életszerűnek tűnő felhasználási mód
Egy kevésbé életszerűnek tűnő felhasználási mód

A furcsa eszközhöz jár még egy távirányító is, és bár tagadhatatlanul instás fotókra kívánkozik a púderszínű táska, egyelőre nem látjuk pontosan, hogy ki fizetne ki ezért az eszközért 920 dollárt, ami bő 316 ezer forintnak felel meg. Ebből már kijön egy teljesen korrekt középkategóriás laptop is, ami lényegesen sokoldalúbb felhasználást tesz lehetővé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.