Hirdetés

Alakváltó robotokkal támadnak az Anker új eszközei



|

Projektort, univerzális töltőt és power banket is hozott a cég nyuszija.

Hirdetés

Az Anker kiegészítőit általában a jó ár-érték arányuk miatt szokták szeretni, most viszont a Transformers rajongói is a szívükbe zárhatják a márkát.

A cég a napokban bejelentette az alakváltó robotok világa előtt tisztelgő új kütyüket, amelyek között találunk lézeres projektort, egy komolyabb power banket, illetve egy laptopok, telefonok - illetve tulajdonképpen bármilyen USB-s kütyü - etetésére alkalmas töltőt is.

Hirdetés

Az Anker Transformers Special Edition 733 Power Bank két, maximum 65 wattos USB-C, illetve egy 22,5 wattos USB-A csatlakozóval várja a különféle készülékeket. A különlegessége, hogy akár fali töltőként is használható, ilyenkor képes a maximális teljesítményre. Hordozható energiaforrásként jól jön utazás közben, ilyenkor azonban az USB-C portokon csak 30 wattal fog tölteni.

Ennek az eszköznek a kistestvére az Anker 735 Charger, ami viszont csak egy töltőfej, így kizárólag konnektorba dugva használható, de guyanúgy alkalmas USB-C, illetve USB-A csatlakozók fogadására is.

A kollekció koronaékszere pedig az Anker Nebula Capsule 3 Laser Transformers Special Edition hordozható projektor, amely 300 ANSI lumen fényerőt képes szolgáltatni, és 52 wattórás akkumulátora 2,5 órányi videolejátszást tesz lehetővé. Az eszköz 8 wattos hangszórója támogatja a Dolby-technológiát, a készüléken pedig az Android TV 11.0-s változata fut. Ez egy limitált szériás kiadás, amelyből összesen 4000 darabot gyártottak, így érdemes rá hamar lecsapni.

Mindhárom eszközön a Transformers-világból jól ismert Optimus Prime, az autobotok fővezére látható, a rá jellemző piros-kék színvilággal együtt. A power bankért 99,99 dollárt, azaz durván 34 ezer forintot kell fizetni, míg a sima töltőfej 59,99 dollárba, bő húszezer forintba kerül. Ezekre azonban csak akkor érdemes áldozni, ha valaki sokat utazik a tengerentúlra, ugyanis ezek sajnos csak az USA területén használhatóak.

A projektor viszont Európában is kapható lesz, persze jóval borsosabb áron: 999,99 eurót kérnek érte, ami cikkünk írásának pillanatában bő 374 ezer forintot jelent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.