Hirdetés

Alaposan átszabja az Androidot a Samsung



|

Kiszivárgott, hogy milyen lesz az Android 9 Pie-alapokra építő Samsung Experience 10. Sokat változik a Samsung zászlóshajók kezelőfelülete.

Hirdetés

A jelek szerint megállíthatatlanok a samsungos szivárgások: új okostelefonokról záporoznak a képek és információk, megújul a Samsung böngésző, átalakul a mobilos kínálat és a zászlóshajók kezelőfelülete is. 

Hirdetés

A Samsung frissítések terén a leglassabb gyártók közé tartozott eddig, ami érthető, hiszen igen egyedi kezelőfelületet kínál, rengeteg extrával. A szivárgások szerint azonban már remekül halad a Samsung Experience 10 fejlesztése. 

A Galaxy S9+ modellhez szánt build egyelőre a fejlesztés korai stádiumában tart, de már Android 9 Pie rendszerre épít. Természetesen egyelőre sok benne a hiba, de az már most látszik a képernyőképekből, hogy mire készül a Samsung

A zárolt képernyőn frissül a betűtípus, az idő és a dátum pedig középre költözik. A gyorsindításhoz mellékelt appok ikonjai helyett már csak egyszerű csíkok láthatóak az appok nevei mellett. A kezelőfelület navigációs gombjai egyszerűsödnek, illetve ki is kapcsolhatóak, ha valaki gesztusalapú navigációt választ. A legutóbb futtatott appok listája immáron vízszintesen görgethető, a főképernyő aljára pedig dokkoló költözött. 

Az értesítési panel is megújul, új, kártyaszerű stílussal, lekerekített szélekkel. A gyorsbeállítások is változik, illetve a Samsung appok többsége is egyszerűsödik, valamint lekerekített sarkokat kap. A kamera kezelőfelülete is megváltozik. 

A rengeteg korai változtatás arra utal, hogy a Google Project Treble ötlete talán végre kifizetődik, és a gyártók az eddiginél hamarabb, több módosítással adhatják ki a frissítéseket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.