Hirdetés

Alaposan elveri a Snapdragon 865 csúcslapka a Snapdragon 855 Plust



|

Úgy néz ki, hogy felbukkantak a Snapdragon 865 SoC első mérési eredményei a Geekbench-en.

Hirdetés

Az androidos mezőnyben a Huawei és a Samsung csúcslapkái mellett az élmezőnyt a Qualcomm Snapdragon 855 és Snapdragon 855 Plus jelentik. Készül már azonban az utód is, és minden jel arra utal, hogy a Snapdragon 865 első mérési eredményei is felbukkantak a Geekbench adatbázisában. 

Hirdetés

Az új SoC nyolc ARM magot kínál, 1,8 GHz-es órajellel, alapértelmezésben. Mivel a Snapdragon 855 Plus órajele egészen 2,96 GHz-ig emelkedik, ezért arra számíthatunk, hogy ezúttal már a 3 GHz-es határt is áttöri majd a Qualcomm. 

A rejtélyes rendszerchip 4149-es egymagos és 12 915-ös többmagos pontszámot ért el, aminek hála 19 és 18 százalékkal előzi meg teljesítményben a Snapdragon 855-öt. 14 és 16 százalékkal pedig még a Snapdragon 855 Plust is megelőzte. 

Mivel a fejlesztés ezen szakaszában a mérnöki minták jelentősen gyengébb teljesítménnyel rendelkeznek, ezért biztosra vehetjük, hogy a végleges Snapdragon 865 ennél is sokkal erősebb lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.