Hirdetés

Alaposan felsült Mark Zuckerberg a legutóbbi MI-bemutatójával



|

Ezzel a mesterséges intelligenciával nehéz lesz eladni a felhasználóknak, hogy milyen jó a Metaverse.

Hirdetés

Nagyon elhivatottnak tűnik Mark Zuckerberg, a Facebook (bocsi, Meta) vezérigazgatója a virtuális valósággal kapcsolatban, még annak ellenére is, hogy minden bemutatója masszív ellenállást vált ki az internet népéből. Nem történt ez másképp a legutóbbi alkalommal sem, mikor Zuckerberg azt akarta bebizonyítani, hogy milyen szuperül működik a "builder bot", ha különböző helyszíneket kell megépítenie.

Hirdetés

A legutóbbi demonstráció alatt Mark és egy MI-segítője, Wilson építettek meg különféle szituációkat. A CEO hangutasításokat adott, amik alapján a másik láb nélküli karakter rendkívül egyszerű látvánnyal megáldott, építőelemekkel tette gazdagabbá a virtuális teret.

A Meta a videóval együtt érkező posztban azt írja, az ehhez hasonló mesterséges intelligenciák áttörést jelentenek a metaverzum építésében. Ugyan a technika még minden bizonnyal gyerekcipőben jár, nem egészen értjük, hogy ki vágyna erre az igazi élete helyett, és nem csak mi állunk értetlenül a dolog előtt.

Persze ezek a kommentek és a folyamatos negatív visszajelzés egészen biztos, hogy nem fogják visszavetni Zuckerberg lendületét, aki már át is keresztelte alkalmazottait, akik mostantól a Metamate nevet viselik. Mintha fel sem tűnne neki, hogy zuhanórepülésben van a vállalat értéke.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.