Hirdetés

Alaposan megújult a Google Earth



|

Tudáskártyákkal és utazó funkcióval egészült ki a weben és Androidon is elérhető új Google Earth.

Hirdetés

Amikor a Google Earth 2004-ben elstartolt, még hihetetlen dolognak számított, hogy gyakorlatilag a világ bármelyik pontjára rázoomolhattunk. Az évek során rengeteget fejlődött a technológia és a képanyag, lettek mobilos verziók és részben beépült a Google Térkép is. 

Hirdetés

A Google az ígéretének megfelelően elindította a megújult Google Earth szolgáltatását, néhány nappal a Föld napja előtt. Az újdonság elérhető a weben, böngészőn keresztül, de van app hozzá Androidon is. A webes kiadáshoz Chrome böngésző alatt semmit sem kell telepíteni. 

Navigálni az egérrel lehet, de a szolgáltatás támogatja az érintéses gesztusvezérlést is, ami egy érintőkijelzős gépen nagy könnyebbséget jelent. 

Rengeteg területen tudunk váltani 3D, 2D és Utcakép nézet között, a fontosabb helyekről pedig Tudáskártyákkal mesél a Google. Szintén újítás az Utazó funkció, ami interaktív, vezetett utazást jelent - ennek megalkotásában a Google partnerei segítettek, például a BBC Earth. 

Frissül továbbá a Google Earth VR is

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.