Hirdetés

Alaposan megváltozik a Windows 10-es Outlook



|

A netre felkerült screenshotok alapján már nem is kell sokat várni a frissítésre.

Hirdetés

A Microsoft az Outlookkal mindig arra törekedett, hogy a legjobb egyesített levelező programot hozza létre a felhasználóinak. A korábban az Office csomag részeként elérhető szoftver most úgy néz ki, a Windows 10 alapköve lesz és több alkalmazást is kiváltanak vele.

A Microsoft most azon dolgozik, hogy az új Outlook helyettesíteni tudja a Mail és Calendar appokat, amik eddig az operációs rendszerrel együtt beköltöztek minden friss telepítéskor. A kezdeményezést a cég "One Outlook" névvel fémjelzi a Windows Central beszámolója szerint.

Hirdetés

Az integráción és optimalizáláson túl is változik a kliens, amely egy egységes, új felületet kap Windowson, Macen és a webes felületen is. Erről a Microsoft adott ki egy screenshotot a béta frissítéssel kapcsolatban, mely már el is érhető egyes tesztelőknek.

A képernyőfotó az ebben a hónapban várható Sun Valley frissítésből származhat. A lekerekített széles és belső formák szép, modern és letisztult hatást keltenek, ami minden bizonnyal több felhasználónak lesz majd vonzó a jövőben.

Ugyan az Outlook végleges formájára még várnunk kell, egy kiegészítője, az Org Explorer már elérhető. Ez a vállalati környezetben dolgozók életét szeretné megkönnyíteni például olyan funkciókkal, amik lehetővé teszik, hogy az alkalmazottak vizuális környezetben fedezzék fel a cégük felépítését és a további alkalmazottakat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.