Hirdetés

Alávághat a riválisoknak a Google Pixel 7-széria árazása



|

Egy friss szivárgás szerint a Google egész kedvező áron dobja piacra a legújabb okostelefonjait.

Hirdetés

Szeptember elején az Apple terítette a lapjait az iPhone 14-sorozat leleplezésével, egy ideje pedig már tudjuk, hogy október 6-án a Google is jelentkezik a Pixel-termékeknek szentelt prezentációjával, melynek kapcsán eddig a Pixel 7-es mobilok, a Pixel Watch okosóra és a Pixel Buds Pro 2 vezeték nélküli füles bemutatkozása vehető biztosra.

Magyarországon ugyan hivatalosan továbbra sem forgalmazzák a keresőóriás kütyüit, de ha netán mégis egy új Pixelre pályázol, örülni fogsz az árakat érintő friss szivárgásnak.

Hirdetés

Az Android Police alapítója, Artem Russakovski nemrég a Twitteren szellőztetett meg két táblázatot, melyek szerint a Google Pixel 7 és a Pixel 7 Pro is a tavalyi elődökkel megegyező áron, vagyis 599 és 899 dollárért kelletik majd magukat. Ez pedig azt jelenti, hogy a házon belüli fejlesztésű Tensor-chippel hajtott mobilok mindkét szinten alávágnak a 799/999 dollárról induló iPhone 14-nek és iPhone 14 Prónak, de még a 799/999/1199 dolláros S22-famíliának is. 

Russakovski 100%-ban megbízhatónak nevezi az adatok forrását, amelyek a képek alapján a Target áruházlánc adatbázisából származhatnak. A posztokból emellett az is kiderül, hogy a "Panther" kódnéven futó Pixel 7 hó, obszidián és citromfű, a "Cheetah" kódnéven futó Pixel 7 Pro pedig obszidián, hó és mogyoró színekben érkezik.

Ha hihetünk a szivárgásnak, mindkét készülék előrendelése rögtön a bemutató napján, azaz október 6-án indul, míg a futárok október 13-án gurulhatnak ki a depóból a friss mobilokkal. Russakovski mindazonáltal megjegyzi, hogy az utóbbi dátum tévedés is lehet, mivel egy német blog a napokban október 18-ról írt.

Akárhogy is alakuljon a forgatókönyv, már nem kell sokat várni a hivatalos infókat elhozó leleplezésre, ahol az Android kódja alapján a bevezetőben említett eszközökön túl akár egyéb érdekességek is szóba kerülhetnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.