Hirdetés

Alig vette észre egy férfi, hogy alvás közben lenyelte az egyik AirPodját



|

Az AirPod veszélyfaktorai közé nem soroltuk volna fel magunktól, hogy alvás közben véletlenül lenyelhetőek, de ez a történet rávilágított fantáziánk szegénységére.

Hirdetés

Az Apple AirPods roppant praktikus készülék, a dizájnnak köszönhetően szinte bármikor, hosszú időn keresztül is hordható, egyesek akár estére is beteszik a fülükbe, hogy a zenével elnyomják a zajokat és könnyebben tudjanak aludni. Így tett a Massachusetts államban élő Bradford Gauthier is, akinek valahogy sikerült az AirPods pár egyik felét a légcsövében megakasztania egy éjszaka során.

Gauthier egy helyi hírportálnak mesélte el a történetet, és elmondta, mennyire furcsa esetként élte meg a helyzetet. Gyakran szokott fülhallgatóban aludni, így a rutin miatt másnap reggel alig vette észre, mi történt. Arra lett figyelmes, hogy valamiért kapar a torka, ezért az érzést egy pohár vízzel próbálta csillapítani. Az ital viszont nehezen csúszott le, problémája akadt a nyeléssel.

Hirdetés

A családja poénkodott vele, hogy lehet AirPods egyik felét nyelte le álmában, de kiderült, hogy tényleg ez az igazság. Amikor a férfi észrevette, hogy tényleg hiányzik fülhallgatója, rögtön a kórházba sietett. A röntgen felvételekből kiderült, hogy a készülék megakadt a légcsövében, és egy gyors műtéttel azonnal megoldották a problémát.

Gauthiernek tehát hatalmas szerencséje volt, hogy nem okozott fulladást a lenyelt AirPod. Szinte kész csoda, hogy csak fájt a torka miatta, és alig vette észre a hiányzó fülhallgatót. Elmondása szerint nagyon fáradtan, egész napos munka után dőlt ágyba a megelőző este, ezért volt figyelmetlen még másnap reggel is. Az Apple legújabb, még idén érkező AirPods Max fejhallgatóval ilyen problémája már biztosan nem lesz, de mindenki számára érdemes megfontolni egy ilyen történet után, hogy vezeték nélküli fülessel feküdjön le aludni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.