Hirdetés

Állítólag ilyen lesz az iPhone 12 Pro készülékháza



|

Egy napon belül persze úgyis megtudunk mindent az új Apple mobilról, de addig itt egy videós szivárogtatás a célegyenesből.

Hirdetés

A világ telefonokért rajongó fele már tűkön ülve várja, hogy magyar idő szerint kedd este megmutassák magukat az új iPhone-ok. Pontosítok, a tűkön ülők egy része azért várja, hogy áradozzon róla, a másik fele pedig azért, hogy a sárba tapossa, de ez mindig is így volt, szóval most sem várunk mást. Viszont az valami csodálatos, hogy még a legeslegutolsó pillanatban is hihetetlen hírértékkel bír valamilyen kiszivárgott információmorzsa vagy képrészlet.

Hirdetés

És ugyebár kik vagyunk mi, hogy megállítsuk az iPhone 12 szivárogtatások hömpölygő áradatát? Itt van például ez a mindössze 5 másodperces Twitter-videó, ahol az EverythingApplePro bloggerei mutogatnak egy iPhone 12 Pro készülékházat. Persze garancia egyáltalán nincs rá, hogy ez tényleg valódi, de az tény, hogy az eddigi hírekben állítottakkal egybevág. Mutatjuk:

Ha tényleg ilyen lesz az új Apple-mobil, akkor valóban érdekes lesz a klasszikus modellek kinézetéhez visszatérő, teljesen egyenesre faragott éle. A belső részen látható kör alakú terület esélyesen a vezeték nélküli töltést elősegítő kivágás. A kameraszigeten pedig három nagy és két kicsi helyet látunk a lencséknek és szenzoroknak, ebből is lehet következtetni arra, mit tudhat majd az iPhone 12 Pro.

Nézegesse mindenki áhítattal (vagy az ezzel egyenértékű ellenérzésekkel) az 5 másodperces videót, emésztgesse az ez alapján valószínűsíthető újdonságokat, aztán jöhetnek a pro és kontra vélemények: nektek tetszik az új dizájn?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.