Hirdetés

Alvás közben kell hordani a Bose új vezeték nélküli fülhallgatóját



|

Bemutatkozott a Bose Sleepbuds II, amit kifejezetten az alvás minőségének javításához talált ki a gyártó.

Hirdetés

A Bose néhány éve állt elő a Sleepbuds vezeték nélküli fülhallgató ötletével, ami elvileg éjszaka segítene javítani az alvás minőségét. Akkor nagy bajok voltak az üzemidővel, most ezt sikerült orvosolni, és a Sleepbuds II már 10 órát is kibír egy feltöltéssel. A fülhallgatót kényelmes viseletnek tervezték, hogy alvás közben se legyen zavaró. Alapvetően a Bose saját tartalmaira építették a terméket: a cél az, hogy természeti és nyugtató hangok lejátszásával elnyomják a környező zajt, a partner horkolását. 

Hirdetés

A 250 dolláros fülhallgatón saját zenére nem lehet lazítani, csak a Bose tartalmaira, a kínálat viszont folyamatosan frissül. Fontos adalék, hogy ez a fülhallgató nem telefonálásra és zenestreamelésre való, kifejezetten erre az egy feladatra alkották meg.

Jelenleg 35 ingyenes szám segíti az alvást, a töltőtok további 30 órányi üzemidőt garantál, ideális tehát utazásokhoz. A Sleepbuds II fülhallgató október elejétől lesz elérhető, és klinikai tanulmányokat is végeztek, amelyek alapján a használók többségének javult az alvásminősége. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.