Hirdetés

Az Amazon is lemondta az MWC-t a koronavírus miatt



|

Az LG, a ZTE, az Ericsson és az NVIDIA után az Amazon is visszamondta a szereplését az év legnagyobb mobilos rendezvényén.

Hirdetés

Az Amazon is úgy döntött, hogy lemondja az év legnagyobb mobilos kiállítását, az idei MWC-t. Az óriás attól tart, hogy gondokat okozhat a koronavírus terjedése. A járvány és az aggodalmak miatt ezért inkább nem lesz ott a rendezvényen a cég. Ezzel újabb nagy szereplő csatlakozott az MWC-t lemondó vállalatok listájához. 

Hirdetés

A sort az LG nyitotta, majd a ZTE, később az Ericsson és az NVIDIA is jelezte, hogy a koronavírus miatt nem kíván ott lenni Barcelonában, az idei MWC-n. A tech szektort egyre nagyobb mértékben érintik a vírus hatásai. Az olyan cégek, mint az Apple, a Google vagy a Nintendo bezárták az irodáikat, felfüggesztették az üzleti útjaikat, készletgondokkal küzdenek. Állítólag még a PlayStation 5 és az Xbox Series X bemutatója is késhet ez utóbbiak miatt. 

Az MWC szervezői eközben kibővített orvosi személyzettel készülnek a show-ra, kezet fogni pedig tilos lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.