Hirdetés

Ingyen lehet gyerekműsorokat nézni az Amazon Prime Videón



|

Ingyenes műsorokkal segítene a túlterhelt szülőknek az Amazon.

Hirdetés

Sok szülő és gyerek van most otthon, mindez pedig nem csak távmunkát és távoktatást jelent, hanem azt is, hogy a szülők közül sokan nehezen tudják lefoglalni gyermekeiket. Az Amazon azzal nyújtana többek között némi segítséget, hogy a Prime Video streamingszolgáltatáson egyes gyerekműsorokat ingyenessé tesz a koronavírusjárvány ideje alatt. Ezek megnézéséhez egy Amazon-fiókra van szükség, azzal lehet bejelentkezni a platformra. 

Hirdetés

Az Amazon több saját gyártású műsora is ingyenes lesz, és bár a törekvés globális jellegű, az minden országban eltér, hogy konkrétan mely műsorok ingyenesek. A helyzeten persze lehet javítani VPN-szolgáltatás igénybevételével, azzal akár több tartalom is hozzáférhető lehet. A streamingszolgáltatások többségére persze még mindig nem jellemző, hogy tele lennének magyar szinkronos műsorokkal, így ezt érdemes szem előtt tartani. 

Az Amazon Prime Video 5,99 euróba kerül havonta, de aki a teljes kínálatot látni szeretné, ingyenes próbaidőszakkal is belevághat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.