Hirdetés

Teljesen felborul az Amazon logisztikája a koronavírus miatt



|

Átmenetileg csak meghatározott termékcsoportokba tartozó árut hajlandó raktározni a cég, emiatt készlethiánnyal és csúszó szállítmányokkal kell számolnunk.

Hirdetés

Ahogy szaporodik azon országok száma, amelyekben az emberek önként, vagy a hatóságok kifejezett kérésére vonulnak vissza otthonaikba, úgy nő az igény az Amazon és más, hasonló profilú cégek szolgáltatása iránt. Jeff Bezos vállalata a helyzetre reagálva mintegy százezerrel növelné alkalmazottai számát, de ez nem jelenti azt, hogy minden maradna a régiben.

Hirdetés

Az Amazon ugyanis arról értesítette a rajta keresztül értékesítő partnereit, hogy április 5-ig kizárólag létfontosságú árucikkeket fogadnak a vállalat raktárai, amelyekre most hirtelen nagyobb szükségük van a vásárlóknak, mint egyéb termékekre. Ennélfogva kizárólag élelmiszer, babaholmik, egészségügyi és háztartási termékek, tisztálkodási szerek, az iparban és a tudomány terén nélkülözhetetlen eszközök, valamint állateledel számára jut majd hely.

Mindez nem jelenti azt, hogy semmi mást sem rendelhetünk, csupán arról van szó, hogy a felsorolt kategóriákon kívül eső termékekből véges készlet áll rendelkezésre. Mellesleg a szabályozás az Amazon saját gyártású árukínálatát is érinti. Szintén fontos tudni, hogy a cég partnerei továbbra is igénybe vehetik annak szállítmányozási szolgáltatását, de csakis a raktározás kiiktatásával, de az Amazon figyelmeztetése szerint ez a kiszállítási idő meghosszabbodásával járhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.