Hirdetés

Amerika Kapitánynak nagyon hiányzik a régi iPhone-ok egyik jellegzetessége



|

Sőt, szerinte túl nehezek is az új iPhone modellek.

Hirdetés

Vannak egészen apró dolgok, amiket végtelenül nehezen tudunk elengedni, de hát így működik az ember. És a jelek szerint így működik az egykori Amerika Kapitány, maga Chris Evans is, akinek piszkosul hiányzik valami az új iPhone modellekből.

Ez pedig nem más, mint a régi Home gomb. Evans korábban egy posztban írt arról, mennyire hiányzik neki régi készüléke, egy iPhone 6S, most viszont bővebben is kifejtette a dolgot.

Hirdetés

A Collider a The Gray Man bemutatója kapcsán beszélgetett a színésszel, de természetesen nem mulasztották el ezt a remek alkalmat, és rákérdeztek arra a bizonyos iPhone 6S-re is. Az interjú során Evans elmondta, hogy egészen egyszerűen túl nehéznek tartja az új iPhone-ját, és nagyon hiányzik neki a régi Home gomb is. Íme a szóban forgó interjúrészlet: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.