Hirdetés

Lefagyhatnak egyes mobilok az Android 10 miatt



|

Az Android 11 előzeteseit is érinti a hiba: ha egy app lefagy, akkor ennek hatására az egész készülék ledermedhet.

Hirdetés

Friss jelentések szerint van egy igen kellemetlen hiba az Android 10-ben. A Google Pixel 4 készülékeinek, illetve egyes OnePlus és Xiaomi okostelefonoknak a tulajdonosai arra panaszkodnak ugyanis, hogy az eszköz lefagyhat, ha egy app működése megáll - ennek hatására az egész rendszer megbénul, és többé nem válaszol. A készüléket ilyenkor kizárólag a zárolással és feloldással lehet magához téríteni, érintésekre, home gombra vagy az értesítési sáv előhívására nem reagál. 

Hirdetés

Mivel ezúttal nem csak a Google mobiljaival van ilyen apró kellemetlenség, ezért a szakértők szerint nem a Pixel Launcherrel vagy a Pixel mobilokkal akad gond, hanem az Android 10-ben lehet egy hiba, méghozzá olyan, ami bekerült az Android 11 fejlesztői előzeteseibe, ugyanis azokon a rendszereken is jelentkezik a probléma. 

A Google egyelőre nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, de az jól látszik, hogy egyre több panaszos felhasználó van. A szakértők reményei szerint a Google megtalálja a hiba okát, és idővel érkezik a javítás rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.