Hirdetés

Android 7.1.1-re frissül a Nokia 3



|

Augusztus végéig megkapja az újabb rendszert a HMD Global olcsóbb készüléke.

Hirdetés

A HMD Global nem csak kiváló ár-érték arányú Nokia okostelefonokat ígért, hanem azt is, hogy legalább másfél évig minden készülékéhez időben adja ki a frissítéseket. 

Hirdetés

Ezt a hozzáállását többször is hangoztatta a cég az elmúlt hónapok során. Ezt tükrözve kiderült, hogy a Nokia 3 hamarosan új Androidot kap (gyárilag 7.0-val jelent meg). 

A HMD termékigazgatója, Juho Sarvikas azt ígérte, hogy a Nokia 3 augusztus végéig megkapja az Android 7.1.1-es verzióját. 

Nem túl meglepő persze, hogy a Nokia készülékekre ilyen lelkesen ontja majd a frissítéseket a cég, elvégre egyelőre kis számú modellről van szó. Elméletben idén még az Android O is befuthat a legtöbbre. Augusztus közepén pedig végre a kedvező árú Nokia 8 zászlóshajó is megmutatja magát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.