Hirdetés

Android 9 Pie rendszerrel jön a Huawei Mate 20 Pro



|

Természetesen az EMUI 9.0 kezelőfelületet húzza az Androidra a gyártó - ez a 2018-as IFA kiállításon debütál.

Hirdetés

Valamikor októberben mutatkozik be a Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro, azonban a két készüléket Európában már most hitelesítették. A 2018-as IFA kiállításon a Huawei külön bemutatón rántja le a leplet a készülékekbe kerülő Kirin 980-as csúcslapkáról és az új EMUI 9.0 kezelőfelületről is. 

Hirdetés

Az ECC adatbázisa szerint a Mate 20 a HMA-L29 modellszámon, a Mate 20 Pro pedig a LYA-L29 modellszámon érkezik. Kiderült továbbá, hogy a két okostelefonra már gyárilag az Android 9 Pie rendszer lesz telepítve, értelemszerűen az EMUI 9.0 kezelőfelülettel és annak minden újdonságával. 

A legutóbbi szivárgások már az új zászlóshajó külsejéről is árulkodtak. A Huawei a P20-as szériánál látottakat viszi tovább, ezúttal viszont vízcsepp alakú szenzorsávval. A hátlapra egy drámai mértékben áttervezett kameramodul kerül, ami egy 40 megapixeles RGB, egy 20 megapixeles monokróm szenzort és egy telefotós lencsét rejt majd a kéttónusú LED-es vaku mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.