Hirdetés

Android O-t kapnak a Nokiák



|

A HMD Global megerősítette, hogy minden új okostelefonja megkapja az Android O frissítését.

Hirdetés

A HMD Global ezen a héten megerősítette, hogy mindhárom Nokia márkájú új okostelefonja még június vége előtt megjelenik a piacon, méghozzá globálisan. A készülékek még az MWC-n mutatkoztak be. 

Hirdetés

Az okostelefonok várva-várt érkezése mellett más jó hírrel is szolgált a Nokia-rajongóknak a HMD. A cég egyik embere elárulta, hogy mindegyik új, Nokia márkájú eszköz megkapja az Android O frissítést, amint azt a Google elérhetővé teszi a gyártók számára. 

A HMD Global a havi biztonsági frissítések kiadása mellett is elkötelezett, ahogyan az Android O mielőbbi közzétételében. A Nokia készülékek tulajdonosai elméletileg nem lesznek gondban a frissítésekkel. 

Azt azért jegyezzük meg, hogy hiába érkezik az Android O idén augusztusban, a gyártóknak időbe telhet, mire a saját készülékeikre szabva azt kiadják. A HMD ráadásul további három Nokia készüléket is piacra dobna még idén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.