Hirdetés

Android Oreóval jön a Chuwi Hi 9 Air táblagépe



|

Ára még nincs, de alapvetően prémium tabletnek ígérkezik a Chuwi következő újdonsága.

Hirdetés

Az elmúlt években egyre nagyobb kijelzőket kaptak az okostelefonok, a trend áldozatai pedig a táblagépek voltak. A tabletek eladásai lejtőn vannak, az androidos gyártók jelentősen lelassították - vagy leállították - a fejlesztéseket. Persze azért akadnak új modellek. 

Hirdetés

Ilyen lesz a Chuwi Hi 9 Air is. A gyártó legtöbb termékével ellentétben itt egy prémium eszközzel van dolgunk. A táblagépen már gyárilag Android Oreo rendszer lesz. 

Ez egy 10,1 hüvelykes LCD-kijelzőn fut majd, aminek a felbontása 2500 x 1600. A képernyő alatt a MediaTek Helio X20-as lapkája kap helyet, 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel. A hátlapra egy 13 megapixeles kamera kerül vakuval, az előlapra egy 5 megapixeles. Az akkumulátor 8000 mAh-s. 

A Chuwi Hi 9 Air-ben benne lesz a MediaTek WorldMode 4G LTE-modulja, ami az LTE-sávok mellett a 3G-t és a 2G-t is támogatja. A táblagép a következő hónapban jelenik meg, addigra remélhetőleg a vételára is kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.