Hirdetés

Androidon és iOS-en is zajszűréssel újít a Google Meet



|

Kevesebb fennakadást okoznak majd a csörgő zacskók és a háttérből beszűrődő egyéb zajok.

Hirdetés

A Google Meet a munkáltatók, az iskolák és a magánemberek egyik kedvenc választása, ha konferenciabeszélgetésről van szó, például távmunka vagy távoktatás, vagy egyszerűen a távolság miatt. A Google folyamatosan bővítette új funkciókkal a szolgáltatását, és egy ideje már tudni lehetett, hogy nagy dolog lesz az ebbe érkező zajszűrés. Most el is érkeztünk oda, hogy a zajszűrő funkciót beépítették az androidos és az iOS-es mobilos alkalmazásba. 

Hirdetés

Először áprilisban kezdte el élesíteni a zajszűrőt a Google, majd júliusban még több országban tudták már használni, mindeddig viszont csak asztali platformokon. Innentől kezdve azonban a Google Meet mobilon is kiszűri a háttérzajokat, méghozzá automatikusan, észrevétlenül, a beszélgetés közben. 

Azt nem tudni, hogy az új funkcióhoz appot kell frissíteni vagy szerveroldali a változtatás, de feltehetően a következő hetekben, ha több hullámban is, de végül mindenkihez eljut a zajszűrő funkció. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.