Hirdetés

Androidon már kép nélkül is megy a Netflix



|

A Netflix az Android platformon egy audiomóddal próbálkozik: hang van, de kép nincs, ha valakinek erre lenne igénye.

Hirdetés

A Netflix az androidos appjánál egy új mód tesztelésébe kezdett: ez kizárólag hangot játszik le, videót nem. Ezt a módot egy olyan kapcsolóval lehet aktiválni, ami egyelőre csak néhány felhasználónál érhető el. Ennek megnyomása után a videós stream eltűnik, és kizárólag a hang marad meg. Elsőre ez furcsa húzás egy videós streamingre szakosodott cégtől, de úgy gondolják, hogy néhányan élnek majd a lehetőséggel, és az ideális lehet például standupoknál. 

Hirdetés

Audiomódban a Netflix csak a vezérlőgombokat jeleníti meg az üres képernyőn. Vagyis mindent lehet továbbra is állítani, furcsa mód a fényerőt is. A videó bármikor, egyetlen gomb megérintésével egyből visszakapcsolható. 

A tippek szerint a Netflix célja az lehet ezzel a móddal, hogy az app a háttérben futva vagy kép-a-képben módban tovább tudja lejátszani a tartalmak hangját. Arról viszont nincs hír, hogy ez a funkció mikor válhat elérhetővé szélesebb körökben is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.