Hirdetés

Androidon újít a Windows 10 előzetese



|

Könnyebb lesz egy windowsos PC-n folytatni azt, amit éppen az androidos okostelefonunkon csináltunk.

Hirdetés

Mostanra egyre kevesebb ember akad, akinek windowsos okostelefonja van. Okostelefonja viszont majdnem mindenkinek van, a Microsoft ezért igyekszik, hogy az jobban használható legyen egy windowsos PC-vel. 

Hirdetés

A Windows 10 őszi alkotói frissítése eszközök közötti váltást is lehetővé tesz majd, tehát egy PC-n ott folytathatjuk majd a munkát vagy az olvasást, ahol az androidos mobilon abbahagytuk. 

Az újítás egy része a Windows 10 legújabb előzetesében most megjelent, bár azért sokak szerint lehetne simább is a készülékek közötti váltás. 

Egy weboldal böngészésekor például ha úgy döntünk, hogy az okostelefon helyett az asztali PC-n folytatnánk, akkor ezt egy új opcióval megtehetjük. Azonban ehhez az Android natív megosztás menüjébe kell belépnünk, majd kiválasztanunk az új funkciót, és eldönteni, hogy most vagy később szeretnénk megnyitni az adott elemet PC-n. Ez aztán bekerül a Windows műveletközpontjába. 

Az átállás azért nem elég gördülékeny, mert e-mailben megosztani a hivatkozást pont ugyanennyibe telik. Ráadásul a mostani újításhoz még egy SMS-alapú hitelesítésre és társításra, majd egy app telepítésére is szükségünk van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.