Hirdetés

Androidos mobilról telefonálna a Windows 10



|

A Microsoft Your Phone alkalmazása immáron a PC-n keresztüli mobilhívásokat is támogatja.

Hirdetés

A Microsoft Your Phone alkalmazása lehetővé teszi a Windows 10 rendszereken, hogy androidos mobilt kapcsoljunk a PC-hez, majd ezen nézzük meg az okostelefon értesítéseit, valamint az azon lévő fotókat. Többek között az SMS-ek küldése és fogadása is megoldható így. 

Hirdetés

A Microsoft most frissített, így immáron a telefonhívásokat is lehet PC-n bonyolítani. Értelemszerűen a mobilról irányítja át az egészet a rendszer, de az okostelefonhoz nem kell nyúlni, a képernyőjét sem kell feloldani. 

A frissítésnek kizárólag a Windows 10 Insider programban résztvevők örülhetnek, de az új Your Phone app és a funkciók elvileg 2020 első felében mindenkihez megérkeznek. 

A Calls funkcióval lehet majd fogadni a bejövő hívásokat, indítani egy hívást a tárcsázóval vagy a kontaktlistáról, visszautasítani a hívásokat, elérni a hívásnaplót vagy átvinni egy beszélgetést a PC és a mobil között. Tehát ha valakinek el kell mennie a PC közeléből, esetleg pont most ért oda, akkor szabadon válthat az eszközök között a hívás közben is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.