Hirdetés

Androidos vagy? Mostantól könnyebben kereshetsz a Gmail-postaládádban



|

Androidra is megérkeztek a szűrőlapkák, a weben pedig új funkcióknak örülhetünk.

Hirdetés

A Google még 2020 februárjában adta hozzá a webes Gmail keresési felületéhez az úgynevezett "Search chipeket", vagy szűrőlapkákat, amelyekkel a feladó, a küldés időpontja, vagy a mellékletek alapján szűkíthetjük tovább a találatokat.

A keresőóriás a héten bejelentette, hogy immáron az androidos Gmail alkalmazásban is elérhetővé vált az újdonság, de a webes lehetőségeink is tovább bővültek.

Hirdetés

Ahogy a Google hivatalos blogposztja írja, a webes szűrőlapkák mostantól gazdagabb funkciókkal teszik kényelmesebbé a keresést: a "Feladó" gombra kattintva például beírhatjuk az e-mail címet, legördülő listáról választhatunk, vagy akár több feladót/címzettet is megjelölhetünk.

Az androidos megjelenés kapcsán pedig nem igazán van magyarázni való, immáron teljes mértékben élvezhetjük a szűrőlapkák áldásait a mobilos appban is. Rossz hír viszont, hogy az iOS-es felhasználók számára továbbra sem elérhető a funkció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.