Hirdetés

Androidot tesztel a HP



|

A HP az Elite x3 utódján dolgozik, amelyre a jelek szerint már Android kerül.

Hirdetés

A HP Elite x3 a legjobb Windows 10 Mobile-alapú okostelefon volt, amely sajnos így sem kellett szinte senkinek. A gond az volt, hogy nagyon magas volt a vételára, az üzleti szektorra koncentrált, illetve Android helyett Windowst futtatott. 

Hirdetés

A HP azonban nem szeretné végleg elengedni az alapvetően jó koncepciót. A pletykák szerint dolgoznak a készülék utódján. 

A szó-beszéd alapján a HP aktívan kísérletezik az Android operációs rendszerrel. Ez jó hír, ugyanis a mobilos Windows jelenleg egy kihalt platform. Rossz hír viszont, mert az eddigi asztali androidos próbálkozások elég rosszul sikerültek, és még a Samsung DeX sem váltotta meg a világot. 

A kísérletezés mindenesetre korai fázisban van, vagyis nem a közeljövőben mutatkozik be az Elite x3 androidos utódja. Jó eséllyel pedig a HP ragaszkodik majd az üzleti szektorhoz, a fogyasztók kegyeit ugyanis nehéz lenne elnyernie a jelenlegi mezőnyben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.